tisdag 14 maj 2013

Tennisracket - Top 5!Tennisracket - Top 5


tennisracketar
TennisPlanet tennisracketar

När det gäller att välja en tennisracket, finns det oändliga möjligheter att välja mellan. Det kan ofta vara svårt att räkna ut vad man letar efter, och vilken tennisracket som är bäst för dig. På TennisPlanet vill vi bidra till att göra det beslutet så enkelt som möjligt. Därför ger vi dig en genomgång av våra fem favorit senior och junior tennisracketar.

1. Head YouTek IG Speed MP 18x20 - Novak Djokovic

Detta Head racket är tennisracketen som används av bla världstjärnan Novak Djokovic. Det är en utmärkt allround racket som erbjuder optimerad kontroll och precision för spelare på alla nivåer. Racketen använder innovativa, d30 tekniken, som justerar automatiskt efter spelarens spelstil.

2. Tennisracket Babolat AeroPro Drive GT 2013

Detta Babolat tennisracket lämpar sig för de mer aggressiva spelaren och är racket valet för Rafael Nadal och Jo Wilfred Tsonga. Racketen har ett smart dämpande system som ger en bättre känsla och kan förbättra din sving. Racketen är perfekt för turneringar och för mellan till tävlingsspelare.

3. Tennisracket Wilson Juice 100 BLX

Victoria Azarenka val av tennisracket. Den innehåller en hel del kraft och spinn. Ramen är lämplig för tennisspelare som vill slå kraftfulla grundslag. Utrustad med Wilsons senaste AmpliFeel och Basalt teknik för  optimal bollkänsla och minimal vibration.4. Tennisracket adidas Barricade

Adidas Barricade 2 är en tennisracket som är lätt och enkel att hantera. Med en 16/19 strängningsmönster och material av högsta kvalitet, erbjuder den mycket bra kraft och kontroll

5. Tennisracket TYGER Exel Drive C10

En mycket underskattat tennisracket. Otroligt mycket racket för pengarna. Exel Drive C10 är den bästa racing ram från TYGER. Idealisk för krävande spelare. På grund av den relativt höga vikt och låg balans punkten har C10 en perfekt kontroll. Rekommenderas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar